KIF Atletik

Michael Mørkboe 50 år!

Michael Mørkboe 50 år!

Tillykke! Tillykke!


KIF’s næstformand Michael Mørkboe rundede torsdag d. 9. december 50 år.

50 år er ingen alder siger man, men Michael må alligevel betegnes som en af de gamle i KIF, idet han har været medlem af KIF i hele 37 år.

Michael er kendt som en all round atlet, idet han har konkurreret i mere end 20 af atletikkens discipliner fordelt på både løb, kast og spring. Dette har da også medført to DM bronzemedaljer i femkamp samt to DM bronzemedaljer i tikamp for seniorer. Desuden vandt Michael i 2020 det danske indendørs mesterskab i femkamp for Masters +45 år. Selv om Michael nu runder 50 år forventer vi, at han fortsætter med at repræsentere KIF både ved danske og europæiske mesterskaber.

Udover at være næstformand i KIF er Michael ligeledes træner for vore U16 og U18 atleter. Desuden er Michael drivkraften bag track stævnerne, som KIF arrangerer hvert år.

Dagen fejrer Michael både med at arbejde og selvfølgelig træne KIF’s ungdom. Dette fortæller meget om Michael, der er en meget vellidt person i KIF. Vi ønsker Michael stort tillykke med de 50 år og ser frem til et fortsat godt samarbejde.

På vegne af bestyrelsen

Torben

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *