KIF Atletik

Atletikskole 2024

KIF's atletikskole 2024

Det er sjovt at være på atletikskole i sommerferien” – er det typiske udsagn fra de børn, der har deltaget i KIF´s atletikskole i skolernes sommerferie. Nu har alle børn i alderen 6-13 år igen mulighed for at få en sjov uge med højt humør og gode oplevelser på Østerbro Stadion.

Atletikskolen er også for børn, der ikke er medlemmer af KIF. Så du er velkommen til at tage en eller flere venner med.

Atletik er en alsidig sport, hvor der bliver mulighed for at prøve kræfter af med bl.a. sprint, længdespring, kuglestød, boldkast og en masse andre discipliner. KIF’s atletikskole lægger vægt på en uge med både sjov, spas samt seriøsitet. Lege som fx stikbold er den perfekte træning for en kommende spydkaster.

Vi afholder atletikskole i: Uge 32 (5. august-9. august) 2024

Tid og sted: Alle dage fra 9:00 til 15:00 på Østerbro Stadion. Onsdag eller torsdag kan blive længere, da vi holder atletikskolens ”kagedag”, hvor vi som afslutning på dagen går over i fælledparken og spiller rundbold og spiser kage. Her er børnenes familier velkomne til at deltage. Fredag afsluttes med Mini-OL. 

Pris: 850 kr.

Betaling: Ved tilmelding til konto 0400 4015772234 skrives barnets navn.

Tilmeldingsfrist: 1. august 2024

Deltagelse inkluderer: T-shirt, diplom, billeder samt saft alle dage -og så selvfølgelig en super fed sommerferie oplevelse.

Yderligere spørgsmål kontakt: Atletikskole@KIF-atletik.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *