KIF Atletik

Motionstræning

Motions- og idrætsmærkeafdelingen


Træning for aktive ældre (45+) i sund og social foreningsatmosfære. Man behøver ikke at være tidligere eliteudøver for at være med på holdet. Træningen er fælles for mænd og kvinder. 

Sommertræning
Fra 1. maj til 1. oktober mødes vi om mandagen på Østerbro Stadion. 

Fra kl. 17.00 – 17.30 varmer vi op med en tur rundt i Fælledparken. Vi løber, jogger og går i rask gang af sted i mindre grupper, der passer sammen i tempo.

Fra 17.30 – 18.00 arbejder vi kroppen igennem. Denne del af træningen lægger vægt på at styrke musklerne, led, balance, bevægelighed og kredsløb. Vi arbejder både med styrkeprægede øvelser med brug af kropsvægt og med at få pulsen op, for at styrke kredsløbet.

Fra kl. 18.00 – 18.30 fokuserer vi på de idrætsspecifikke øvelser, som løb, spring og kast som indgår i idrætsmærket. Der tages individuelle hensyn alt efter om man er en ”gammel rotte” eller helt grøn indenfor de nævnte discipliner.

Vintertræning
Fra 1. oktober til 1. mai mødes vi om mandagen i gymnastiksalen (18.00 – 19.00) hvor vi træner indendørs. Timen er tilrettelagt med intervaller, hvor der arbejdes med høj puls, perioder med roligt arbejde der fokuserer på bevægelighed og balance, og perioder hvor kroppens muskelstyrke udfordres. Træningen foregår til musik. Små konkurrencer, lege og stafetter bruges også i træningen, så der er både mulighed for smil på læben og sved på panden.

 


Trackfit

KIF tilbyder TrackFit træning på Østerbro Stadion hver onsdag kl. 16.30-17.30. Holdet er for forældre og andre voksne på ca. 30 +.

TrackFit er sjov og motiverende, funktionel træning. Træningen gør dig sundere, stærkere, hurtigere, smidigere og mere udholdende. Fokus er på fælleskabet frem for konkurrence. Du bestemmer selv hvor hårdt det skal være, og du træner i et fællesskab, hvor alle kan være med. 

TrackFit trænes på atletikstadion. Det betyder, at du er udenfor hele året rundt og får en masse frisk luft, mens du træner. Atletikstadion er en helt unik ramme, og mulighederne er uanede for at lave alsidig træning.

Træningen består af cirkeltræning, kast med f. eks medicinbolde og kugler, styrketræning med og uden vægte, sjipning, trappe- og bakkeløb, stafetter og ikke mindst forskellige løbelege og intervalløb på banen.  Træningen er en kombination af individuelle-, par- og holdøvelser.

Første træning er gratis, og derefter er prisen 500 kr/halvår

Træningen foregår:
Onsdag kl. 16.30-17.30 på Østerbro Stadion
Træner er Jonathan Adamsen