KIF Atletik

Medaljer til Østdanske Holdmesterskaber for ungdom

Ved de netop afholdte Østdanske holdmesterskaber for ungdom vandt samtlige KIF hold medaljer af forskellig karat. KIF ønsker alle tre hold tillykke med de flotte resultater.

Drenge 11 år vandt guld. Der var flere fine resultater, bl.a. sprang Villum 1,18 m i højdespring, hvilket var en PR forbedring på hele 8 cm. Svend, der er en rutineret stævnedeltager, var hentet op fra 8-9 års holdet for at hjælpe sine ældre kammerater.

På fotoet ses fire glade drenge. Fra venstre Theodore, Svend, Villum og Hektor-Gabriel.

Piger 12-13 år vandt bronze efter en spændende kamp med Amager AC om medaljerne. På tilskuerpladserne fulgte atleternes forældre spændte med i øvelserne, hvor det først og fremmest gjaldt om at blive bedre placeret end Amager AC. Afgørelsen faldt især i spydkast, hvor Fernanda havde nogle afgørende kast. Guld og sølv gik til henholdsvis Sparta og FIF.

På foto ses fra venstre Isabella, Fernanda, Sophie, Anna og Freja. På pallen har de også følge af holdets maskot denne søndag, Ida fra 8-9 års holdet. Edith var også en del af holdet, men hun kunne ikke være tilstede ved medalje overrækkelsen.

Piger 14-15 år vandt sølv foran bl.a. FIF, der vandt bronze, men efter Sparta, der løb med guldet. Der var mange flotte præstationer. F. eks sprang Milla 5,14 m i længde, hvilket var en PR forbedring på 22 cm. Det bringer Milla op på en 6. plads på den danske årsrangliste. Aliya blev nr. 2 på 800 m i PR tiden 2:34,10. I den afsluttende 4×100 m stafet vandt KIF’s piger i tiden 51,30 sek. foran Sparta, der fik noteret tiden 51,44 sek. Det var en sejr, som vakte stor jubel hos KIF pigerne.