KIF Atletik

Nanoholdet
6-7 år

 

Nanoholdet er KIF’s tilbud for familiens yngste. Her er det mulighed for at få brugt sine kræfter samtidig med at man får en masse nye venner.

Nanoholdet er for de 6-7 årige børn, der har lyst til at lave sjove lege sammen med en masse andre friske Nanoatleter, og samtidig prøve en masse øvelser, der lægger op til de rigtige atletikdiscipliner.

Som Nanomedlem i KIF har du mulighed for at deltage i stævner og vores sociale arrangementer. Om vinteren arrangerer vi hyggeaftener i vores klublokaler, hvor vi bl.a. spiller forskellige spil og spiser sammen. 

Træningen foregår hver onsdag fra 16:00 til 17:00 på Østerbro Stadion. Vi starter og slutter altid i enden med “kasteburet”/svømmehallen. Om vinteren mødes vi i Idrætshusets forhal og træner indendørs i den store sal. 

Hvis du har mod på at prøve kræfter med KIF’s Nanohold, så ta kontakt og kom og prøv!  Der er en måneds gratis prøvetid, og når du så er overbevist om, at atletik er rigtig sjovt og lige noget for dig, kan du melde dig ind i klubben for 900 kr. pr. år. 


Trænere
Alma (leder), Milla,
Laura, Klara og Anna