KIF Atletik

Tårnby Games 2022

Medaljer til flere af de unge KIF’ere

Amager Atletik Club havde sørget for flot forårsvejr, medens atleter og tilskuere sørgede for en god stemning på stadion.

Fra KIF havde vi deltagere fra 6 år og opefter. Blandt de yngste var bl.a. 6-årige Nomi Spangsberg Svensson og 7-årige  Erna Toth Larsen, der begge klarede sig flot i 6-7 års klassen. Erna vandt således både 40 m sprint og længdespring, ligesom hun blev nr. 2 i boldkast. Nomi vandt boldkast, således at to KIF’ere besatte de to første pladser i boldkast.

Hos drenge 8-9 år var det endnu engang Svend Børsting Holdgaard, der som sædvanligt vandt medaljer i alle discipliner, han deltog i. Det blev således til sølv i længdespring og på 60 m sprint samt bronze i kuglestød og på 400 m.

Blandt de 10-11 årige vandt Max Raymond Nielsen en flot bronzemedalje i længdespring.

Hos de 12-13 årige piger havde Sophie Filtenborg Brandt en flot dag. Hun forbedrede sin PR på 200 m fra 2021-tiden 29,27 til 27,93 sek altså en meget fornem forbedrin, der lover godt for resten af sæsonen. Den flotte tid resulterede da også i en guldmedalje. Sophie vandt ligeledes sølv på 60 m hæk i tiden 12.00, hvilket var en PR forbedring på hele 99/100 sek. På 80 m vandt Sophie bronze i tiden 10.98 sek, hvilket var en forbedring på 62/100 sek. Laura Kjær Hansen sluttede foran Sophie i det indledende 60 m hæk heat, da hun løb i tiden 12,29 sek, hvilket var en flot PR forbedring på mere end 2 sek. I finalen sluttede hun på bronzepladsen lige efter Sophie. Isabella Sone Randrup vandt bronze på 1500 m i tiden 6.49,79 sek.

Flere af vore unge atleter satte ligeledes en række personlige rekorder (PR). Tillykke til jer alle.

Tak til Amager Atletik Club for et flot gennemført stævne.