KIF Atletik

Sparta Copenhagen Games

Sparta Copenhagen Games

Flotte resultater ved Sparta Copenhagen Games 2022 – Celina Hagihara sætter ny klubrekord på 400 m

Lørdag d. 21. og søndag d. 22. maj afholdtes Sparta Copenhagen Games på Østerbro Stadion med deltagelse af 37 atleter fra KIF. KIF’s ungdomsatleter vandt i alt 14 medaljer fordelt på 4 x guld, 5 x sølv og 5 x bronze.

KIF’s 15-årige stortalent, Celina Hagihara, stillede op på 400 m i en blandet aldersgruppe bestående af P17 og senior atleter. Det resulterede i en imponerende PR forbedring på 1,09 sek. Tiden 57,45 sek. er KIF klubrekord for piger 16 år.

Ikke uventet var det 10-årige Pelle Juul Sørensen, der hentede flest medaljer. I alt blev det til guld i kuglestød og boldkast, sølv på 60 m og bronze i længdespring. Vigtigst var selvfølgelig, at Pelle fortsætter sin udvikling, idet han satte flotte PR i længde, kugle og bold.

7-årige Erna Toth Larsen sikrede sig en guldmedalje i længdespring samt en sølvmedalje på 40 m. Erna fortsætter sin udvikling, idet hun har sat PR på 40 m i hvert af årets 4 stævner.

9-årige Gustav Albertsen vandt både sølv på 200 m og sølv i længdespring. Gustav fortsætter også sin udvikling, idet han satte PR i længde og løb et flot 200 m, hvor der desværre var for meget vind.

Flere andre KIF’ere gjorde sig bemærket ved at sætte PR. En af de glade PR sættere var Milla Eskildsen, der forbedrede sin PR i længde med 0,5 m til 4,78 m. Dette rakte til en bronzemedalje.

15-årige August Juhl forbedrede sin PR på 100 m til 12.11 sek., ligesom 14 årige Mille Elmer forbedrede sin 100 m PR til 13.47 sek. PR tiderne rakte til bronzemedalje til begge atleter.

I stangspring vandt Sophia Bonde og Klara Hatini Pedersen henholdsvis guld og bronze hos de 14-15 årige piger. For Klara var det debut i stangspring.

Alle resultater kan findes på Roster.

Vi siger tak til de 11 KIF forældre, som hjalp til ved afvikling af stævnet. Uden frivillige hjælpere ville det ikke være muligt at afholde atletikstævner.

Næste store stævne for ungdommen finder sted i Hvidovre lørdag d. 11. og søndag d. 12. juni. Har du ikke allerede tilmeldt dig, så gør det i dag.

– Torben

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *