KIF Atletik

Friløbet 2022

Friløbet 2022

Den 11. september arrangerer vi Friløbet! Friløbet er et løb som går i gennem Københavns gader og forbi nogle af de flotte seværdigheder så som Amalienborg, Langelinie, og Kastellet. Løbet er ejet og drevet af Københavns Idræts Forening (KIF). Alt overskud går derfor til at drive foreningen. Både med at fremme ungdomsarbejdet i klubben og atletikken på senior niveau. 

Friløbet
Friløbet er et cityløb og distancen er 10 kilometer. Turen går ad Østerbrogade og den smukke Classensgade mod Den Lille Havfrue, forbi Gefionspringvandet, herefter kan du nyde udsigten til Operaen. Turen tilbage til Østerbro stadion tager dig igennem Kastellet og en tur langs søerne, inden der afsluttes igennem Fælledparken og de sidste 200m løbes inde på Østerbro Stadion.

Støt en god sag
For hver tilmelding går 20 kr til Red Barnet, så ved tilmelding til Friløbet, er du med til at støtte en rigtig god sag, som der er brug for nu, mere end nogensinde tidligere.

Sponsorer
Efter mål vil der være vand og frugt fra Rema 1000, Smagsprøver på forskellige shots fra Bangs og smagsprøver på de lækreste energibarer fra Ration.
Desuden vil løberen være til stede med en stor stand, hvor der kan købes nyt løbetøj og sko.

Medalje
I år vil du som noget nyt modtage en flot medalje, når du krydser målstregen.
Friløbets medalje er lidt anderledes, da den er lavet af genbrugsmaterialer og derfor bæredygtig. Selve medaljen er lavet af bioplast, der kommer fra stivelsen i kartoffelskræller, som er overskud (madaffald) fra madindustrien.

Så tag med en vend (eller to), dine kolleger eller familie, og tilmeld dig et av Københavns smukkeste løb. Mere info om løbet og tilmelding finder du her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *