KIF Atletik

Atletikskole 2022

Atletikskole i sommerferien for alle børn i alderen 6-13 år! 
”Det er sjovt at være på atletikskole i sommerferien” er et typisk udsagn fra de mange børn, der har deltaget på KIF´s atletikskole i skolernes sommerferie. Nu har alle børn i alderen 6-13 år igen mulighed for at få en sjov uge med masser af sund motion på Østerbro Stadion. Atletikskolen er også for børn, der ikke er medlemmer af KIF.

Atletik er en alsidig sport, hvor der bliver lejlighed til at prøve kræfter med bl.a. sprint, længdespring, kuglestød, boldkast og hækkeløb. I KIF går vi meget op i at tilbyde en uge, som er både seriøs, hyggelig og sjov. En del af tiden vil af børnene blive opfattet som leg. Som eksempel kan vi nævne, at stikbold er en fremragende træning for fremtidige spydkastere.

HvornårUge 27 (4. juli – 8. juli) 2022.
Tid og sted: Alle dage fra 9:00 til 15:00 på Østerbro Stadion. Onsdag eller torsdag kan blive længere, da vi holder atletikskolens ”kagedag”, hvor vi som afslutning på dagen går over i fælledparken og spiller rundbold og spiser kage. Her er børnenes familier velkomne til at deltage.
Pris (tilmelding 1. april – 31. maj): 750 kr.
Betaling: Ved tilmelding til konto 0400 4015772234.
Tilmeldingsfrist: 31. maj 2021

Deltagelse inkluderer: T-shirt, diplom samt saft alle dage – og så selvfølgelig en super fed sommerferie oplevelse. Der er max. 50 pladser og tilmeldingen foregår efter først til mølle princippet. Ved for få deltagere eller ved restriktioner, der gør det umuligt at gennemføre atletikskolen, vil atletikugen desværre blive aflyst.

Ønsker dit barn at deltage? Fyld ud følgende dokument, og send til Atletikskole@KIF-atletik.dk

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *