23.jpg

Denne gang er nyhedsbrevet proppet med spændende sager. Læs om KIF’s dominans i cross i Vinterturneringen og ikke mindst ved DM i stafetcross. Flotte sejre, men de kommer ikke uden trænere; læs om Wilson Kipketers som drivkraft i nyt samarbejde mellem KIF og FIF og gå heller ikke glip af det omfattende interview med Wojciech Buciarski. Men det stopper ikke her, der er også nyt at få om Kronborg Games , atletikskolen, generalforsamlingen, info fra kommunen og klubformandens nye danske rekord! Alt dette og meget mere finder du her.

 

Denne måneds BreaKIF News er en mindeudgave dedikeret til Henrik Jørgensen, her er mindeord fra familie, venner og klubkammerater. Læs også reportagen og se de mange billeder fra Henrik Jørgensens mindeløb som KIF var medarrangør af.

Dette nummer bringer også nyt om de danske indendørsmesterskaber for seniorer, ungdom og masters. Hertil kommer reportager fra indendørsstævner både øst og vest for Kattegat.

Hertil kommer generalforsamling, atletikskole, nye klubrekorder og meget meget mere.

Og endnu en gang: Lad dig ikke nøje med foromtalen, få den fulde historie her.

 

Får du når du læser BreaKIF News! Årets første nummer er en ren gavebod af informationer, læs blandt andet det store portræt af Mikkel Hansen - en af KIFs kraftigst brændende ildsjæle. Der er også masser af nyt om ungdomsafdelingen. Dagsordenen til årets generalforsamling kan læses før omtalen af TRACKS-løbeserien som KIF i år afholder hele 3 afdelinger af. Som en særlig service til de juleglade er hele KIF's 24 sider lange julekalender optrykt i dette nummer. Husk nu; der er ingen grund til at nøjes med denne teaser - læs den ægte vare her!

BreaKIF News myreflittige redaktør er taget på velfortjent ferie, men naturligvis ikke uden at sende en ny udgave af nyhedsbrevet på gaden. Denne gang kan man læse spændende beretninger fra årets første indendørsstævner i Danmark og Sverige - Og sikke stævner; KIFs atleter har båret den en medalje hjem efter den anden, så der er masser at læse om. Når stævneberetningerne er fordøjet, kan man kaste sig over interviewet med Astrid Glenner Frandsen, over TRACKS som KIF afholder tre runder af eller studere indbydelsen til årets generalforsamling. Men som altid: Lad dig ikke nøje med denne omtale, læs den ægte vare her!

Den 3 september 2018 kl. 20.00 afholdes ekstraordinær generalforsamling i KIF.

Kombineret indkaldelse og dagsorden findes her

Ønsker man at orientere sig i klubbens vedtægter før generalforsamlingen kan de læses her

Seneste nyheder

Seneste begivenheder

Man 8 Apr 19:00 - 21:00
DAF Møde

Kalender

April 2019
M T O T F L S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Events

Facebook